Nikkels & Linq Vastgoedontwikkeling
Jaar: 2022

Communicatiestrategie, Visuele identiteit, UX design, UI design, animatie

Een flexibele identiteit voor duurzame woningen

Voor de nieuwe duurzame wijk ‘Sluiseiland’ in Malburgen, Arnhem, ontwikkelde Zeppa in opdracht van Linq Vastgoedontwikkeling en bouwbedrijf Nikkels een visuele identiteit en website.

De beweging van water als uitgangspunt voor de identiteit

Linq en Nikkels waren op zoek naar een identiteit die verbinding maakt met de locatie. We kozen er daarom voor om de beweging van water in een sluis als uitgangspunt te nemen. Van hoog naar laag en weer terug. Door deze beweging ontstaat een grafisch lijnenspel waarmee we de volledig flexibele identiteit op konden bouwen.

Natuurlijke kleuren en een rustig font

Om de verbinding met de locatie te versterken, kozen we voor een natuurlijk kleurenpalet met een zomerse uitstraling. Het lettertype hielden we rustig en neutraal zodat het een mooi geheel vormt met het grafische lijnenspel.

Gebruiksvriendelijke website

Om te zorgen dat toekomstige kopers van de duurzame woningen een goed beeld krijgen van hun toekomstig thuis, zorgden we voor een toegankelijke website. Alle woningtypes kregen een eigen pagina met de plattegronden om te downloaden. We zorgden voor een koppeling met de database van de makelaar, zodat geïnteresseerden na koop van een woning direct toegang hadden tot alle officiële documenten. 

Brochure voor de herinnering

LINQ Vastgoedontwikkeling en familiebedrijf Nikkels staan voor een persoonlijke aanpak. Daarom werd er, ondanks een heldere website, toch gekozen voor het ontwerpen van een mooie verkoopbrochure. Het kopen van een nieuwbouwwoning is een abstract proces. Het duurt best lang voordat de woningen helemaal klaar zijn. Een brochure geeft je tijdens deze periode een mooie impressie van je toekomstige huis en woonomgeving.