Hallo, wij zijn Zeppa

 

Zeppa ontwerpt en illustreert. Een bureau dat staat voor een heldere en directe stijl. Voor rust in de visuele herrie. Voor duurzaamheid en warm contact. Of je nu bij ons aanklopt voor print of digitaal: we denken inhoudelijk graag met je mee. Een ontwerp is pas af als we samen vinden dat het werkt.

 

Annelies Vlasblom

eigenaar / art director / grafisch ontwerper
annelies@zeppa.nl

Annelies is het creatieve brein achter Zeppa. Heeft een voorliefde voor het visualiseren van complexe opdrachten. Weet als geen ander wat maatschappelijke organisaties, culturele instellingen, overheden en bewuste bedrijven willen.

Annelies houdt van sport. In een roeiboot op de Amstel of langs de lijn om haar voetballende dochters aan te moedigen.

 

 

Inge Bekkers

projectleider / grafisch ontwerper
inge@zeppa.nl

Inge is de projectleider van Zeppa. Eén met veel ervaring als grafisch ontwerper en een achtergrond in de fotografie. Weet hierdoor feilloos te prioriteren, zodat je als opdrachtgever zeker bent van optimaal resultaat.

Inge is dol op muziek. Vijf tellen van een nummer en ze zingt de tekst luidkeels voor je mee.

 

 

Christina Pfeifer

grafisch ontwerper / art director
christina@zeppa.nl

Christina is de creatieve duizendpoot van Zeppa. Altijd op de hoogte van de laatste trends en een onuitputtelijke bron van nieuwe ideeën. Werkt zowel zelfstandig als samen met Annelies aan projecten.

Christina is een echte globetrotter. Kan niet lang op één plek blijven, want dan moet ze op reis. Naar haar favoriete stad Barcelona of de wijde wereld in.

 

 

Hessel de Ronde

grafisch ontwerper
hessel@zeppa.nl