Zeppa zoekt een stagiair vanaf april 2018


Zeppa zoekt…
een creatief talent met passie voor concept, interactie- en grafisch ontwerp voor de periode april-september.

Functieomschrijving:
Ben jij een gedreven ontwerper die graag concepten ontwikkelt en ze ook uit kan werken? Houdt grafisch ontwerp voor jou in dat je zowel interactief als op papier kunt denken? Dan ben jij de stagiair die we zoeken! Tijdens je stage werk je actief, van begin tot eind, mee aan onze projecten. Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen creativiteit te ontplooien.

Functie-eisen:
Wij zoeken een stagiair die ambitieus is en graag nieuwe dingen leert. Je bent 3e- of 4e jaars student aan een academie of vergelijkbare opleiding en hebt aantoonbare ervaring met zowel grafisch- als interactief ontwerp. Je hebt een een heldere stijl en houdt van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

Wat biedt Zeppa?
Zeppa is een jong, betrokken en dynamisch ontwerpbureau met een open cultuur, gevestigd in A Lab in Amsterdam-Noord. We zijn het afgelopen jaar flink gegroeid en dat stelt ons regelmatig voor nieuwe uitdagingen die we als team oplossen. We betalen een stagevergoeding en bieden goede begeleiding tijdens je stage.

Solliciteren?
Denk jij een geschikte kandidaat te zijn en wil jij onderdeel zijn van ons avontuur? Stuur dan jouw motivatie met CV en portfolio naar inge@zeppa.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Inge Bekkers op 020 689 52 38.