Aanpak

Zeppa is zoals het ontwerpt. Helder en uitgesproken. We zijn graag betrokken, houden van aanpakken en ontwikkelen werk dat hout snijdt.

Proces

Ons proces is overzichtelijk. Vanuit een grondige analyse ontwikkelen we een heldere strategie. Deze vertalen we naar een visueel concept. Het uitgewerkte resultaat is opvallend en kleurrijk.

1. Analyse

Voor we beginnen duiken we diep in het materiaal. Want met welk doel gaan we voor jullie aan de slag? Voor wie gaan we ontwerpen? En wat voor producten gaan we voor jullie maken? We pluizen de boel zorgvuldig uit. Zo besparen we tijd in latere fases. En we gaan pas verder wanneer al jullie wensen gehoord zijn.

2. Strategie

We weten nu waarom. Dan is het nu tijd voor hoe. Om tot een uitgesproken ontwerp te komen moeten we eerst een heldere strategie ontwikkelen. Want wat we ook voor jullie gaan maken - een merkidentiteit, website of infographic - we laten jullie van te voren zien hoe we daar gaan komen.

3. Visueel concept

Vanuit de samen bepaalde strategie kunnen we een visueel concept ontwikkelen. Het visueel concept bestaat uit bouwstenen. Dat zijn dingen als lettertypes, vormen en kleuren. Al deze bouwstenen samen vormen de beeldtaal waarmee we straks aan de slag gaan in de uitvoeringsfase.

4. Uitvoering

Strategie en visueel concept komen in deze fase samen. Concepten krijgen kleur en komen tot leven. Doet de beeldtaal zijn werk? Zijn we allemaal tevreden? We stellen bij waar dat nodig is.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Waarden

Zeppa ontwerpt voor een betere wereld. Daarom zijn waarden een integraal onderdeel van onze praktijk.

Meer over onze waarden

Benieuwd wat Zeppa voor jouw organisatie kan betekenen?

We gaan graag met je in gesprek

Neem contact op